Samverket i Malmö AB

Enhet Småland

Samverket i Malmö AB
Välkommen till Samverket i Malmö

Om enhet Småland

I Småland finns idag ett 15 tal platser där klienterna bor i egen lägenhet om 1 alt. 2 rum och kök. Lägenheterna är belägna i de småländska orterna Sävsjö och Stockaryd med goda förbindelser till Jönköping, Värnamo, Växjö och Vetlanda. Samtliga lägenheter håller god standard och är komplett utrustade med såväl möbler som husgeråd och övriga inventarier. Alla lägenheter har tillgång till internet.

Vår personal genomför kontinuerligt hembesök för såväl tillsyn av lägenheten som den placerades välbefinnande. Därtill ingår drogtest, sociala aktiviteter, regelbundna morgonmöten, friskvård genom träning på gym och ett aktivt kontaktmannaskap utformat efter klientens individuella behov.

I Sävsjö har Samverket en egen samlingslokal. I lokalen finns utöver personalkontor möjlighet till social samvaro med andra, tillgång till datorer och internet samt samtalsrum för enskilda samtal.

Syftet med lokalen är att motverka känslan av ensamhet och utanförskap genom att i stället alltid erbjuda en varm, inkluderande och drogfri samvaro.

 

I vår lokal i Sävsjö håller NA (Anonyma Narkomaner) möte varje onsdag klockan 18. Besök deras hemsida för vilka tider som gäller.

Samverket Stödboende

Våra medarbetare

Med våra stödpersoner finns vi tillgängliga för samtal & vägledning dygnet runt.

Samverket i Malmö AB

Victor Pereira

Administratör Malmö och Småland

Samverket Stödboende AB

Magnus Kleberman

Verksamhetschef Malmö och Småland

Samverket i Malmö AB

Robin Olofsson

Stödperson Småland

Samverket i Malmö AB

Felicia Pereira

Administratör Malmö och Småland, verksamhetsansvarig